Onze Diensten

Wat kunnen we doen voor jou?

holistische benadering

Holistische benadering kan de manier waarop uw paard zich voelt en werkt van dag tot dag verbeteren. Je kunt niet alleen verwachten dat het welzijn en de prestaties van je paard verbetert maar ook de frequenties van blessures verminderd.
We herstellen de beweeglijkheid adhv manipulaties, spiertechnieken, mobilisaties, stretching en fascia. Elk paard en elke klacht is uniek. Ons leven draait om paarden en we oefenen dan ook de job uit met veel passie. 

Contact
osteopathie

Paardenosteopathie is een manier om problemen te diagnosteren, te behandelen en te voorkomen. Met behulp van observatievaardigheden gecombineerd met fijn afgestemde palpatie identificeren we beperking van het bewegingsapparaat en stellen we vervolgens behandeling vast die specifiek gericht zijn op de problemen. 

Contact
dry needling

Accupunctuurnaalden op Triggerpunten van de spieren inbrengen om dan een ontspanning, ontlading te krijgen.

Contact
fysiotherapie

Bewegingsapparaat van het paard terug correct laten functioneren adhv massage, mobilisatie, stretching, diepe dwarse fricties, ultrageluid en elektrotherapie.

Contact
fasciatherapie

Zachte, manuele technieken gebruiken om de zelfhelende functie van het lichaam te stimuleren. 

Contact
core stability

Dit is een combinatie van spierbalans en spierkracht in het midden van het lichaam om het evenwicht te herstellen en blessures te voorkomen bij de ruiter.

Contact
revalidatie

mogelijkheid om je paard te stallen met aangepast revalidatieschema

Contact